Fläderparfait med hallon

Datum:  2012-03-06   Klockslag:  15:47:47 Postat i: Glass  Kommentera här (0)
En frisk fläderparfait med hallon eller de bär som du tycker bäst om!
Antal port: 8

Ingredienser:
4 st ägg
2 ld socker
4 dl grädde
1 dl outspädd flädersaft (fläderblom)

Serveras med
Blandade hallon och bär
Citronmeliss eller mynta, ev
Chokladsås, ev

Gör så här

1. Vispa ägg och socker till fluff.

2. Vispa grädden.

3. Blanda ägg, grädde och saft och stoppa i frysen.

4. Ta ut parfaiten ungefär 30 minuter innan servering.

5. Servera med bär, citronmeliss eller mynta och eventuellt lite chokladsås.



/Emelie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0