Hallonpaj

Datum:  2011-11-07   Klockslag:  15:29:27 Postat i: Tårtor och bakelser  Kommentera här (0)
Recept 4-6 personer
ingredienser :

125 gram smör eller margarin
3 dl vetemjöl
1 dl socker
3-4 dl hallon
Tillagning :

Sätt ugnen på 200-225 grader. Blanda vetemjöl och socker i en bunke. Dela smöret eller margarinet i tärningar och finfördela det med fingrarna så att det blir en grynig massa.

Smöra en ugnssäker form. Lägg i hallonen och sockra lite lätt.

För att få en fastare paj kan du även strö över lite potatismjöl.

Smula sedan mjölblandningen över bären och sätt in pajen i ugnen i cirka 20 minuter.

Tips : Jätte gott att ha vaniljsås eller glass till !
// Erika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0