Kladdkaka med vit choklad
Datum: 2012-02-05 Klockslag: 00:26:25
Postat i: Efterrätt/Dessert
Kommentera här (0)
För er som älskar vit choklad, testa att baka en vit kladdkaka!
100 g Smör eller margarin
2 dl strösocker
2 dl vetemjöl
2 tsk vanilsocker
1 tsk bakpulver
1 tsk salt
150 g Kesella
100 g vit choklad
2 dl strösocker
2 dl vetemjöl
2 tsk vanilsocker
1 tsk bakpulver
1 tsk salt
150 g Kesella
100 g vit choklad
Gör så här:
- Sätt ugnen på 200 grader
- Smörj och bröa en form
- Blanda mjöl, vaniljsocker, bakpulver och salt
- Rör ihop socker och kesella och blanda ner i mjölblandningen
- Smält choklad och smöret tillsammans i ett vattenbad och rör ner i smeten
- Häll ner smeten i formen och grädda i 23-25 minuter. Pudra på lite florsocker!
- Smörj och bröa en form
- Blanda mjöl, vaniljsocker, bakpulver och salt
- Rör ihop socker och kesella och blanda ner i mjölblandningen
- Smält choklad och smöret tillsammans i ett vattenbad och rör ner i smeten
- Häll ner smeten i formen och grädda i 23-25 minuter. Pudra på lite florsocker!
/Emelie
Kommentarer
Trackback